12 мај 2023 | Кафе пауза

Ова се 7-те најважни лекции за љубовта на кои нè учи животот!

Љубовта го прави животот вреден за живеење, нели? Но, животот ве учи и на значењето на љубовта!

Што ќе ни донесе 15 мај 2023 година кога ќе заврши ретроградната фаза на Меркур?

Ќе имаме појасна визија за тоа каде сме и како да продолжиме понатаму!