08 март 2023 | Кафе пауза

5 совети за намалување на количината на шеќери во организмот!

Многу пијалаци, сосови и храна содржат повеќе шеќер отколку што може да замислите!

На кој начин независната и самоуверена жена се разликува од другите?

Независните жени зрачат со посебна енергија која привлекува, а во исто време се чувствуваат добро во сопствената кожа!

Кои 6 хороскопски знаци ги очекуваат големи финансиски промени во март?

Овие промени ќе настанат како резултат на транзитот на Сатурн во Риби и на Плутон во Водолија!