24 февруари 2023 | Кафе пауза

Колку чини најскапата јахта во светот?

Изградена е од злато и метеорит!

Кои намирници можат да ги подобрат интимните односи со партнерот?

Здравата исхрана пред водење љубов може да доведе до подобрување на протокот на крв, зголемување на енергијата и сексуалната издржливост, подобрување на расположението, па дури и на либидото.

Кои ќе бидат најсреќните датуми во март?

Март е првиот месец од пролетта, месецот кога почнуваме да планираме, кога сме полни со енергија и сме подготвени да ги прифатиме големите можности кои ни се нудат!

Тест: Изберете карта за да добиете совет од вашиот ангел!

Дозволете да ве води вашата интуиција и без премногу размислување изберете една од овие карти!