11 мај 2022 | Кафе пауза

Што претставува алкалната вода и кои се нејзините здравствени придобивки?

Според многумина, алкалната вода може да го забави процесот на стареење, да го регулира нивото на pH вредноста во организмот, но и да спречи одредени хронични заболувања како ракот.

Овие знаци ќе ви покажат дали и како стресот влијае врз вашата продуктивност на работа

Од голема важност е навреме да ги препознаеме знаците на евентуален стрес за да можеме соодветно да реагираме.

Ретрограден Меркур ќе им донесе нови предизвици на овие 4 хороскопски знаци!

Ретроградното движење на Меркур кое ќе трае сè до 3 јуни ќе влијае врз начинот на кој комуницираме со другите...