26 април 2022 | Кафе пауза

Зошто вреди да ја посетите Шри Ланка барем еднаш во животот?

Ако барате дестинација каде ќе можете да уживате во најдобрите зајдисонца, бескрајните плажи и гостопримливи локални жители, Шри Ланка е вистинскиот избор за вас!

Затемнувањето на Сонцето на 30 април ни носи важен настан: Космички повик за промена!

На 30 април нè очекува млада Месечина во Бик, но и првото затемнување на Сонцето во 2022 година.