14 декември 2021 | Кафе пауза

5 совети како да се справите со осаменоста

Можете да бидете сами и да не се чувствувате осамено, но и да бидете опкружени со луѓе и да се чувствувате осамено.

Ретроградна Венера на 19 декември: Време е да го следиме нашето срце

Проверете што ќе ни донесе ретроградната положба на Венера почнувајќи од 19 декември.

Тест: Изберете едно од овие пламенчиња и откријте ја вашата вистинска светлина!

Секој од нас „грее“ со посебно пламенче и не постојат две исти пламенчиња. Откријте каква порака има за вас вашето пламенче!