19 мај 2021 | Кафе пауза

Најдобрите профили на Инстаграм каде што ќе најдете инспирација за уредување на надворешниот простор

Без оглед на тоа каков отворен простор имате, овие профили на Инстаграм ќе ви овозможат да го поминете секој сончев ден надвор.

Потценети комбинации на бои што може да изгледаат фантастично

Колку пати сте создале одредена комбинација, а потоа сте се откажале затоа што сметате дека боите што сте ги избрале не си одговараат?

Сонцето влегува во Близнаци: Какви космички промени нè очекуваат во следниот период?

Еве ги главните астролошки настани што нè очекуваат за време на владеењето на Близнаците од 20 мај до 21 јуни.

Вкусен и кремаст десерт со сирење и банани

Овој вкусен, лесен, кремаст десерт ќе биде готов за само 5 минути.