29 ноември 2019 | Кафе пауза

Трите најголеми митови за безусловната љубов

Крајно време е да престанете да верувате во митовите поврзани со љубовта и да ги прилагодите вашите очекувањата според реалноста!

Ова се моментално најгледаните ТВ серии на Нетфликс

Моментално ова се едни од петте најгледани сериски филмови на Нетфликс. Прочитајте во продолжение за кои ТВ серии се работи.

10 цинични ставови кон животот кои не се секогаш точни

Многу идеи што песимистите ги сметаат за непишани правила едноставно не се вистинити и може да направат повеќе штета отколку корист.

Лате со карамела и лешник

Пијалак што ќе ве стопли во ладните есенски денови.

Најдобрите животни лекции од Џулија Робертс

Прочитајте ги најдобри изјави на Џулија Робертс што покажуваат како со прифаќање себеси, со трпеливост и со љубов кон себе можете да стигнете далеку.

Дали вашата лозинка треба да содржи празни места?

Хакерите се сè повешти во следењето и во разменувањето на украдените лозинки поради што превенцијата е поважна од кога и да било порано. Еве неколку совети како да им ја отежните работата.

Изберете еден од предметите што носат среќа и дознајте како да се усреќите себеси

Изберете го предметот што најмногу ве привлекува и откријте на кој начин да стигнете до среќата што ја заслужувате.

Купки што ви се потребни за нега на рацете за време на ладните денови

Штом ќе залади, кожата на рацете почнува да се суши и да станува погруба и не е доволно само да ја навлажнувате со крем, туку треба да правите и посебни купки барем еднаш неделно.

Што секој хороскопски знак треба да престане да прави?

Се работи за клучни совети во врска со лошите навики на хороскопските знаци по кои се тие најпрепознатливи, а треба да престанат да ги прават со цел да живеат подобро.