24 јануари 2019 | Кафе пауза

ТВ серија: Ловец на демони (Diablero)

Свештеник и ловец на демони се здружуваат за да се борат против злото.

10-те најскапи градови во светот

Благодарение на годишното Меѓународно истражување за достапност на домови, знаеме кои се 10-те најскапи градови ширум светот.

Татко го фотографира неговото бебе како прави „машки“ работи, а резултатот е урнебесен

Малиот Рајан бил роден 9 недели порано и тежел едвај 1,5 килограми...

Знаци кои покажуваат дека на вашето тело му недостасуваат протеини

Во последно време многу луѓе исфрлаат цели групи храна, па важно е да знаете кои се знаците што покажуваат дека на вашето тело му недостасува оваа хранлива материја.

3 чудни, но моќни знаци дека сте ја пронашле вашата животна цел

Кога конечно ќе ја пронајдете вашата животна цел, ќе почнат да се случуваат чудни и неочекувани нешта.

5 сигнали од говорот на телото коишто е лесно да ги испуштите

Истражувањата покажуваат дека поголемиот дел од информациите што ги примаме за време на разговор се невербални.

Карактерот на вашиот партнер има големо влијание на вашата кариера

Не треба да нè изненадува фактот дека нашиот приватен живот се одразува и на професионалниот.

Смешни фотографии од животни што сигурно ќе ви го подобрат расположението

Интересно е кога луѓето се обидуваат да направат нешто смешно, но резултатот е наивистина сладок кога тоа го прават животните.

Откријте ја вашата мрачна страна со помош на астрологијата

Покрај позитивните карактеристики на вашиот знак кои сигурно веќе ги знаете, постојат и неколку негативни.

10 чудни нешта што се случуваат во женското тело

Женското тело е обвиено со мистерии, а следниве 10 се некои од најинтересните.