09 јули 2018 | Кафе пауза - Part 2

Овој креативен татко ги фотошопира неговите деца во ултраоткачени ситуации

За неговата фотосерија од смешни семејни фотографии, тој умешно ги комбинира секојдневните активности и гримаси на неговите деца со фотографија и дигитална манипулација.

На кого му стои подобро? 18 фотографии на кои познатите ѕвезди носат идентична облека

Погледнете ги познатите ѕвезди и ќе забележите дека ниедна од нив, не изгледа исто како другата и иденитчната облека воопшто не го нарушува нивниот индивидуален стил и оригиналност.

Отворена единаесеттата Coca-Cola Активна зона: Граѓаните на општина Чаир добија ново место за дружење, спорт и рекреација

Денес во Топанско Поле во општина Чаир свечено беше пуштена во употреба единаесеттата „Coca-Cola Активна зона“.
Датум: 09 јул 2018
, Автор:
12