Ноемвриска плејлиста на песни за вежбање што ќе ви го подигнат спортскиот дух

Овие песни се посебни не само поради темпото, туку и поради многу други работи.

Светската здравствена организација објавила: Статусот сингл ќе се смета за инвалидитет

Светската здравствена организација ќе ја промени дефиницијата за инвалидитет со цел да ги класифицира луѓето без сексуален партнер како „неплодни“.

Студент по медицина се заглавил во лифт и докажал дека докторите имаат одлична смисла за хумор

Робинзон Крусо е одлична приказна, но не може да се спореди со оваа современа сказна за преживување.

Психолошки тест: Кое од семејствата претставени на сликите сметате дека е лажно?

Внимателно погледнете ги трите слики и размислете на која од нив луѓето што се претставени не сочинуваат семејство.