2 нерешливи проблеми кои ги има секој љубовен пар

Ниту една личност не е совршена, па така ниту љубовните врски можат да бидат идеални, како од соништата.

Психолозите од Харвард советуваат: 6 начини да воспитате добро дете

Да израснете морално дете, дете кое се грижи и ги почитува другите, отсекогаш била и ќе биде тешка задача.

Зошто секое дете треба да поминува време во природа?

Затварањето дома по цел ден сигурно не е добра идеја. Но знаете ли кој трпи најголема штета од ова? Децата.

Научно докажано: Пивото има подобар ефект од некои апчиња за болки

Доколку испиете две лименки пиво, чувството на болка ќе ви се намали за 25% што значи дека пивото има подобар ефект од парацетамол.

Дали зависноста од технологијата има некоја предност?

Тинејџерите користат помалку дрога од кога било порано. Слично на ова, пушењето и пиењето исто така драстично се намалиле. Па што се случува?

Како најдобро да ги комбинирате кошулите и блузите со пруги?

Тие може да се комбинираат со скоро сѐ, па како тогаш да не ги обожаваме?
12