20 декември 2016 | Кафе пауза - Part 2

Науката покажува дека имате помали шанси за смрт ако ве лекува жена доктор

Мажите и жените различно ја практикуваат медицината – едната група поуспешно од другата.

3 начини да ја подобрите креативноста кога работите под притисок од крајни рокови

Се чувствувате како крајните рокови да ја газат вашата креативност?

Мали вистински приказни за моќта на љубовта

Што и да ви се случува, секогаш има простор за љубов, добрина, среќа и вчудовидување.

Можеби не верувате во нив, но овие трикови за убавина навистина функционираат!

Некои трикови за убавина се прилично бизарни што воопшто не е чудно зошто луѓето се сомневаат во нивната вистина.
12