Секојдневни проблеми со кои се соочуваат само оние луѓе на кои постојано им е ладно

Ако заборавите да си земете нешто подебело за на работа, ќе смрзнете во канцеларијата

Ви недостасува самодоверба? 10 начини кои ќе ви помогнат да се чувствувате подобро во својата кожа

Нема сомнеж дека самодовербата влијае на впечатокот што го оставаме врз другите. Но, што ако ја немаме?

Фантастични комбинации на бои за вашиот пролетен моден стил

Комбинирањето бои воопшто не е лесна работа, но затоа сме ние тука да ви помогнеме во тоа.

Стопанска банка АД – Скопје гради едукативен сообраќаен полигон за велосипеди, тротинети и ролерки

На минатогодишниот настан „Вози право, вози здраво“ Стопанска банка АД – Скопје се заложи за изградба на едукативен сообраќаен полигон, донација за Град Скопје.
Датум: 06 апр 2016
, Автор:
12