Систина офталмологија ѝ овозможи бесплатен преглед на босанската фудбалска репрезентација

Во Скопје деновиве по повод квалификациите за Европско првенство во фудбал до 17 години престојува женската репрезентација од Босна.
Датум: 02 окт 2015
, Автор:
12