8 работи кои можеме да ги научиме од Кинезите

Филип Мања е од Белград и има дипломирано кинески јазик и книжевност, а за време на студиите се заинтересирал и за кинеската медицина. Така открил многу работи кои можеме секојдневно да ги учиме од Кинезите.

Тест: Замислете јајце од некое животно и погледнете што кажува тоа за вашата иднина

Замислете дека има едно јајце на масата пред вас. Тоа јајце може да биде во каква било форма, боја, големина или врста. Го земате јајцето. Какво јајце е тоа?

Идеален состанок за секој хороскопски знак

Како изгледа идеалниот состанок за секој хороскопски знак? Прочитајте и подгответе се пред да го поканите новиот партнер за излегување.

4 индикатори кои покажуваат дека имате многу токсини во вашето тело

Важно е да се поврземе со нашето тело со цел да бидеме во можност да ги „слушнеме“ неговите знаци.

Дали со овие изговори се браните од љубовта?

Можеби ги користите изговорите несвесно, а со тоа се оддалечувате од емотивното вложување и љубовта.

Љубители на кафе? Тогаш сигурно сте се соочиле со овие нешта!

Утрото никогаш не ви започнало без оваа топла и магична напивка? Честитки, вие сте кафехоличар и овие проблеми сигурно не ви се нималку непознати.

Трка со времето – Дали следниот е оној вистинскиот или само последен?

Не станува збор толку многу за вашите години, туку за чувството дека животот поминува, а вистинските работи ви бегаат од раце или пак сте ги оставиле зад вас.