24 април 2015 | Кафе пауза - Part 2

„АВОН“ ги поттикна младите македонски мејкап-артисти со 40 сертификати за шминка

Докажаните стилисти и мејкап артисти Цаци Паковска и Магдалена Медичи ги споделија своите тајни и трикови во шминкањето пред 40-тина учесници на првата работилница за убавина и декоративна козметика.
Датум: 24 апр 2015
, Автор:

Аргета во нова амбалажа: Омилената паштета со истиот врвен квалитет отсега во полесно и потрајно пакување

Новата амбалажа овозможува едноставно отворање на добро познатиот, луксузен квалитет на омилената паштета.
Датум: 24 апр 2015
, Автор:

„Умни Глави“ повторно на малите екрани!

После 18 години отсуство, најомиленото македонско семејство од серијата „Умни Глави“ се враќа на ТВ екраните.
Датум: 24 апр 2015
, Автор:
12