Фотограф го фаќа на слика смешниот израз на луѓето кога пијат шотови

Фотографот Тим Чарлс направил интересна серија фотографии каде се фатени смешните изрази на луѓето кога пијат шотови на екс.
Датум: 22 окт 2014
, Автор:

Тестирајте ја вашата интелигенција: 5 прашања за 5 секунди

Треба ли да се загрижите ако не одговорите точно на овие 5 прашања? Само еден начин постои да дознаете. На секое од 5-те прашања мора да одговорите веднаш, без одолговлекување. Имате 5 секунди. Подготвени? Почнуваме!
Датум: 22 окт 2014
, Автор:

Во кое годишно време сте родени? Тоа го открива вашиот карактер

Унгарски истражувачи успеале да најдат врска помеѓу годишното време, раѓањето и личноста, благодарение на конкретниот биолошки часовник и количината на дневна светлина во периодот на раѓање.
Датум: 22 окт 2014
, Автор:

Комбинации со бел капут за модерен есенско-зимски изглед

Иако кога ќе залади времето и есента е веќе длабоко пристигната, сите веднаш се фаќаме за темните облеки и обувки, тоа не е правило што го наметнуваат модните трендови.
Датум: 22 окт 2014
, Автор:

Како да натерате мачка да остане на едно место?

Откако неколку корисници на Редит и Имиџер забележале дека нивните мачки на чуден начин се привлечени од кругови, и многу други корисници почнаа да објавуваат слики од своите миленици, измамени да останат заробени во затворен круг.
Датум: 22 окт 2014
, Автор:

Книга: „Љубов“ – Лоранс Плазне

Роман кој ќе ве одведе во други времиња и светови...
Датум: 22 окт 2014
, Автор:

Што се случува кога го криете проблемот, а што кога ќе кажете што ве мачи?

Еве зошто не треба да молчите и да го игнорирате она што ве мачи, туку да му се доверите некому.
Датум: 22 окт 2014
, Автор:

10 вистини за љубовта кои се базирани на научни истражувања

Погледнете ги наредниве 10 научно базирани факти за љубовта кои ќе ви помогнат малку подобро да ја разберете...

Ќе се пукнете од смеење: Кучиња со марами на главата личат на баби

Споредбата, иако глупава и нелогична, е истовремено и многу смешна. Кој би поверувал дека потребна е само една марама и малку креативност за вашето куче да го претворите во „бабушка“?! :)
Датум: 22 окт 2014
, Автор: