Игра со шари: 6 совети за комбинирање различни дезени

Кога го користиме принтот, ние практично зборуваме преку нашата облека, но сепак она што го кажуваме може да биде и застрашувачко. Затоа треба многу внимателно со принтовите...
Датум: 11 мај 2014
, Автор:

Неверојатни придобивки од медот за вашата убавина

Медот делува мошне благотворно кога станува збор за вашата надворешна убавина.
Датум: 11 мај 2014
, Автор:

Видео прошетка низ прекрасната Будимпешта

Видео продуцентот Џо Сајмон добил нова камера која добил можност да ја тестира токму кога се нашол во преубавата Будимпешта.

Банана сплит со рум

Вкусен и не многу калоричен десерт