10 април 2014 | Кафе пауза

Кригла пиво или колаче? Па зошто да не и двете?

Штосни колачи кои се одлични за специјални прилики како матурски веселби, 18-ти родендени и разни други домашни забави...
Датум: 10 апр 2014
, Автор:

40 луди работи кои ги правиме кога сме затрескани во некого

Во колку работи ќе се пронајдете? Веројатно во сите, ако барем еднаш во животот сте биле силно затрескани.
Датум: 10 апр 2014
, Автор:

Најдобрите пријателки на малите екрани кои нѐ мотивираат да веруваме во вечно пријателство

Листа на најдобрите пријателки од ТВ сериите кои ни покажуваат како изгледа едно вистинско пријателство...

Најубавите метро станици во светот

Додека голем број од урбаните граѓани се навикнати да поминуваат низ темни и валкани метро станици, малкумина ја имаат таа среќа да го чекаат својот превоз на места со одлична, креативна архитектура.
Датум: 10 апр 2014
, Автор:

Необични свадбени трендови во 2014

Дали сте помислиле колку технологијата и социјалните мрежи го имаат променето начинот на кој ги организираме и посетуваме свадбите?
Датум: 10 апр 2014
, Автор:

Нумерологијата ви помага да го искористите денот најдобро што можете

Личниот број во комбинација со бројот кој се добива од конкретен датум може да даде некои насоки како тој ден најдобро да го искористите.
Датум: 10 апр 2014
, Автор:

За малку и ќе ја завршеше работата како што треба

Смешен доказ дека некогаш, дали од замор или незаинтересираност, ваквите пропусти дури остануваат незабележани од страна на работниците...
Датум: 10 апр 2014
, Автор:

Клучот за успешен состанок – дефинирање на работите

Некои луѓе велат, крајот го краси делото. Тука е моментот каде што многу пати знаеме да затаиме. Да се договориме, но не и да ги дефинираме работите.
Датум: 10 апр 2014
, Автор:

За дневната продуктивност…

„Не суди го денот по жетвата што ќе ја нажнееш, туку по семето што ќе го посееш.“ – Роберт Луис Стивенсон, шкотски поет, писател и есеист.
Датум: 10 апр 2014
, Автор: