Подгответе се за совршениот бакнеж според хороскопскиот знак

Погледнете како да ѝ се приближите на личноста и како да ѝ пристапите кога ќе дојде моментот да ја бакнете, според нејзиниот знак во хороскоп.
Датум: 02 мар 2014
, Автор:

Загатка: Трка

На кое место сте завршиле?

Покрај Венеција, мора да ги посетите и следните неколку градови

Венеција е најпознатиот „град на каналите“, но сепак има и други градови изградени на вода, што се подеднакво убави и инспиративни. Во продолжение погледнете кои се тие.

Шолја кафе и празен лист

Дотури кафе во шолјата и некое време немо се ѕвереше во чадот кој, напуштајќи ја шолјата, правеше најразлични форми...
Датум: 02 мар 2014
, Автор:

Вкусни црно-бели колачиња

Одлично слатко изненадување за целото семејство
Датум: 02 мар 2014
, Автор: