Идеален партнер за љубов, дружба и работа според хороскопскиот знак

Дознајте со кој знак ќе имате најдобра соработка, кој најмногу ќе ве сака и со кого ќе бидете главна ѕвезда на забавите.
Датум: 09 фев 2014
, Автор:

Охридскиот бисер – наше културно богатство, надалеку познато

Природните бисери траат 150 години, но охридскиот бисер трае вечно. Низ охридската чаршија и денес ќе чуете разни приказни за тоа како настанал oхридскиот бисер. Но начинот на кој се изработува е тајна која што се чува скоро еден век.
Датум: 09 фев 2014
, Автор:

Моќни и надреални автопортрети

Рејчел Баран е 20-годишна фотографка, која работи во САД, чиј неверојатен талент може да се забележи на овие прекрасни надреални и моќни автопортрети, кои веќе освоија илјадници луѓе насекаде.

Мојата убава жена – серијал од кратки филмови базирани на вистински приказни

Ова е серија од три кратки, но моќни видеа базирани на вистински приказни, кои ја прикажуваат пожртвуваноста на жените...
Датум: 09 фев 2014
, Автор:

Дали сакам да имам деца во вакво време?

Да се разбереме, лошотилукот не е пронајдок на новото време, го имало отсекогаш. Но дали полека но сигурно достигнува кулминација?
Датум: 09 фев 2014
, Автор: