05 мај 2013 | Кафе пауза

Три моќни решенија за спречување на потењето

Во борбата против претераното потење ви ги претставуваме овие 3 природни решенија кои можат да бидат поефикасни од скапите козметички препарати.

Инспиративни цитати од Мерлин Монро

И покрај тоа што животот на Мерлин беше релативно краток и трагичен, таа и до ден-денес продолжува да биде инспирација. Погледнете дел од нејзините најпознати мисли...

Лизгалка на карпа за трагачите по забава и адреналин

Слајдинг Рок меѓу туристите е познат по мазната карпа на која можат да добијат одлично адреналинско лизгање.

Ренесанса на душата

Нова шанса, нов почеток, повторно раѓање. Ден кога те обзема сета светост и кога се ежиш од биењето на камбаните или кога Џокси ја пее „На Велигден“...
Датум: 05 мај 2013
, Автор: