08 април 2013 | Кафе пауза

ЖЕНА – битен фактор во општеството

Дами и господо, викнете трипати „УА“ за стереотипите и уште погласно, трипати „УРА“ за еманципираноста на жените.
Датум: 08 апр 2013
, Автор:

Модни правила за мажи за оваа пролет

За да можете да направите успешна транзиција кон оваа сезона, потребно е да се водите по неколку правила кои ќе ви помогнат многу полесно да успеете во тоа.

Портрети на познатите насликани во шолја кафе

На краткотрајните дела на Мајк Брич, можат да се најдат ликовите на познати рок ѕвезди, артисти, вонземјани и големи брилијантни умови.
Датум: 08 апр 2013
, Автор:

Како порано изгледаа социјалните медиуми?

Оваа слика илустрира дека и пред интернетот убаво се живеело. :)

Кажете им „стоп“ на негативните гласови во вашата глава

Дали гласовите во вашата глава ве поттикнуваат и охрабруваат за повеќе?
Датум: 08 апр 2013
, Автор:

Врвната физичка спремност на возачите во Формула 1

Многумина се чудат зошто Формула 1 и останатите категории на авто-мото трки важат за спорт кога возачите само си седат на седиштето и го вртат воланот...

Возбудлива кајакарска авантура покрај активен вулкан

Кајакарење на само неколку метри од лавата која тече кон водата...

Уметност која ѝ пркоси на гравитацијата

Неверојатна уметност на балансирање на камењата во природата...