Вежби за стегнати и секси нозе

Следните 4 вида вежби правете ги барем двапати неделно. Правете ги во серија една зад друга, по 15 за секоја нога.

Девојчето и мачето – фотосесија која ќе ви го стопли срцето

Запознајте се со преслатката Катерина и нејзината фотогенична мачка Лилу.

Домашен рецепт за ефикасен и брз раст на вашата коса

Доколку го користите редовно, барем еднаш до двапати неделно, веќе за месец дена ќе ја забележите разликата.
Датум: 03 апр 2013
, Автор:

Книга: „Ветување“ – Даниела Стил

На нивните безгрижни денови им доаѓа крајот и тие се принудени да се разделат. Но, има нешто многу важно. Тие си ветија дека никогаш нема да си кажат „збогум“...
Датум: 03 апр 2013
, Автор:

Запознајте го Али, најдобро облечениот дедо во светот

Во Германија живее еден постар џентлемен, Турчин по име Али. Тој ѝ го привлекол вниманието на австралиската фотографка Зои Спотен, поради неговиот одличен стил на облекување.

Кружна уметничка експлозија од бои

За секоја фотографија артистот Фабијан Офнер мачка акрилни бои на метална шипка, која е поврзана со бормашина. Кога ќе ја вклучи дупчалката...