Приказни во градот

14 часа од моето будење, 8 работни часа и 6 активни часа со принцезата моја, а јас се движам лесно, душата ми се смее. Денес го открив моето ново Јас, мојата силна страна...
Датум: 16 мар 2013
, Автор:

Мачки кои знаат да кажат „Хелоу“

Не само што знаат да зборуваат, овие мачки поздравуваат со зборот „Хелоу“. Се прашуваме дали некој во Македонија го има научено своето маче да каже „Здраво“. :)
Датум: 16 мар 2013
, Автор:

Здравствени придобивки од мастурбирањето за мажите

„Мастурбирањето е дел од здравиот сексуален живот. Тоа е тотално безбедно и безопасно. Дури е поздраво од секојдневното миење на забите“ - изјавува д-р Глорија Брејм, клинички сексолог.
Датум: 16 мар 2013
, Автор:

12 стилски женски очила за сонце

Дочекајте ги топлите сончеви денови со нов пар очила. Погледнете ја оваа селекција од различни модели и побарајте ги во нашите продавници.
Датум: 16 мар 2013
, Автор:

„Shamrock Shake“ – Смарагден милкшејк од ментол

Вкусен милкшејк инспириран од Денот на Свети Патрик