28 февруари 2013 | Кафе пауза

Како се капе домашно еже?

Ова еже со име Рагвид брзо стана интернет-сензација, откако беше објавено видео со него како се капе во лавабо и лебди на површината на водата како да е брод. :)

Новиот фантастичен спортски автомобил на „Мекларен“

Моќното возило ќе развива брзина од 100 километри на час за помалку од 3 секунди, додека 200 за нешто помалку од 7.

3 начини за врзување вратоврска со кои ќе воодушевувате

Доколку сакате да изгледате истовремено и кул и елегантно, усовршете ги овие 3 начини за врзување вратоврска, кои во моментов владеат со машкиот моден свет.

Канцелариско размрдување: обликувајте го телото од вашиот работен стол

Со правилни вежби можете да ја зајакнете мускулатурата, да ја подобрите циркулацијата и да ги наполните батериите, и тоа додека ги извршувате вашите работни задачи. :)

Мистериозна девојка ве води на прошетка низ светот

„Ако љубов и слобода е сè што ни треба, тогаш следи ме, следи ме...“