29 декември 2012 | Кафе пауза

Новогодишни алкохолни коктели со кафе

Ова се неколку коктели со кафе кои ќе им дадат посебен шмек на зимските ноќи. Може да ги приготвувате во секаква прилика за да ја подобрите атмосферата на забавата.
Датум: 29 дек 2012
, Автор:

Како да ги навикнете новите чевли на вашите стапала?

Најчесто, секој пар нови чевли кои ќе ги купите, ви создаваат болки на стапалата. Ова се неколку трикови кои ќе ви помогнат да ги прескокнете болките и веднаш да уживате во своите нови чевли.
Датум: 29 дек 2012
, Автор:

Од што сѐ можете да направите новогодишна елка?

Во денешно време, не е битно само убаво да ја накитите вашата елка, туку уште покул е да креирате и самите една елка. Погледнете ги овие креативни предлози...

Предлози за празнично филмско уживање

Филмските маратони се чест начин за забава со друштво во празничниот период или за да се земе здив од згуснатиот распоред полн со забави.