15 декември 2012 | Кафе пауза

Дали користиме повеќе мускули на лицето кога сме намуртени отколку кога се смееме?

Постојат различни видови насмевки и некои од нив вклучуваат употреба на повеќе мускули од лицето...

12 знаци дека станува збор за секс, а не за врска

Секако дека вие ја имате слободата да одлучите каков ќе биде вашиот однос со одредена личност. Но, не би смееле да се залажувате дека станува збор за врска кога не е.
Датум: 15 дек 2012
, Автор:

На пијачка со хобитите

Ако некогаш тргнете по патот кој го минуваа хобитите во трилогијата „Господарот на прстените“, имате каде да се напиете, да поразговарате и да си ги одморите влакнестите нозе.

Животниот циклус на љубовните врски

Во серијата фотографии има два главни ликови кои минуваат низ вообичаените фази на љубовните врски. Фотографот објаснува дека целиот проект е инспириран од очајната потрага по совршената љубов која ја гледаме во филмовите...
Датум: 15 дек 2012
, Автор: