31 мај 2012 | Кафе пауза

Филмови во кои можете да уживате овој продолжен викенд

Доколку не заминувате некаде за овој продолжен викенд, тогаш сигурно оваа куса листа со интересни филмчиња одлично ќе ви дојде...

Ајфеловата кула од малку поинаква перспектива

Креативни фотографии од Ајфеловата кула гледана од долу-нагоре...

Прекрасни костими за капење од „Parah“

Летото е сè поблиску, па доколку размислувате за купување нов костим за капење, не смеете да си дозволите тоа да го оставите за во последен момент.

7 знаци дека сте зависни од кофеин

Ако се прашувате дали спаѓате во групата на зависници, овие седум знаци ќе ви го дадат одговорот.

Совети за подобар заеднички живот

Започнувањето на заеднички живот со партнерот е голем чекор за секоја врска. Еве неколку совети кои ќе ви помогнат полесно да ги надминете несогласувањата кои се јавуваат на почетокот на заедничкото живеење.
Датум: 31 мај 2012

Приказната за глуварчето

Интересна приказна за потеклото на глуварчето, значењето на неговото име, како и некои научни факти за него...

Две сестри пеат и „свират“ со кутии од маргарин

Сестрите Ленон (12) и Мејси (8) пеат своја верзија од песната „Call Your Girlfriend“, додека истовремено се придружувани од звукот кој го создаваат тропкајќи со празни кутии од маргарин. Нивните движења се идеално синхронизирани...
Датум: 31 мај 2012
, Автор:

Уф, колку е убав светот…

Ова е еден од оние кратки филмови кои со секој свој кадар се обидуваат да ви кажат дека светот е преубав.