28 декември 2011 | Кафе пауза

7 идеи за планирање новогодишна забава во последен момент

Полагам до 30-ти, работам и на 31-ви, можам да се одморам само 2 дена и после почнувам пак со учење/работа...
Датум: 28 дек 2011
, Автор:

8 совети за одговорно консумирање алкохол за време на празниците

Доколку не сакате на 1 јануари да се разбудите гушкајќи ја веце шолјата, прочитајте ги следниве совети...

Безвременски парчиња накит што секоја жена треба да ги поседува

Добриот и квалитетен, а притоа и безобразно скап накит е еднакво привлечен како за жените, така и за мажите.
Датум: 28 дек 2011
, Автор:

Спој на еротиката и уметноста

Денеска сакаме малку да ви го зголемиме расположението, па се одлучивме за едни интересни фотографии кои се дело на Русинката Алиса Вернер.

Улична уметност што ја одбележа 2011 година

Ова е збирка на фотографии во која се овековечени дел од најинтересните творби за 2011 година, а кои можат да послужат како инспирација за разубавување на урбаните средини во нашата земја.