07 декември 2011 | Кафе пауза

Поезија: Има ли крај?

Повторно истите исцрпувачки мисли кои го окупираат мојот мозок. Повторно истата мелодија според која чука моето срце. Повторно истата тага и меланхолија. Јас сум истата, на истото место, во истото време.
Датум: 07 дек 2011
, Автор:

Пекинезер подготвен за Холивуд

Жу-Жу е пекинезер, кој исправен на задните нозе, се движи наназад по речиси два километри на ден. Ова умно милениче на кинезот Ху Ксианвеј од Хандан ужива на ваков начин да ги импресионира минувачите, пред кои се поклонува...
Датум: 07 дек 2011
, Автор:

Одмазда (Revenge)

ТВ серија за барањето правда и душевен мир по пат на ладнокрвна одмазда...

Најдобрите фотографии на Ројтерс за 2011 година

Иако на повеќето од нив се прикажани катастрофални несреќи, војни, глад, сиромаштија и слично, сепак овие слики навистина вредат по 1.000 зборови.

5 начини да се дотерате со кошулата на вашето момче

Девојките изгледаат многу секси во кошулите на своите момчиња, особено доколку не ги комбинираат со ништо друго освен со долна облека. Но, ова не е единствениот начин на кој тие може да се носат.
Датум: 07 дек 2011
, Автор:

Лименки пиво му го спасиле животот

Автомобилот и пивото, понекогаш и не се толку лоша комбинација. Ако се подготвувате за некое зимско патување, слободно со себе понесете и по некоја лименка светло пивце. Еве и зошто...
Датум: 07 дек 2011
, Автор: