Грев

Разменети насмевки, дискретни допири, невин флерт помеѓу двајца во толпата... Две енергии, две посакувања, две страсти... Филмот започна да се снима, а сценариото допрва ќе се пишува.
Датум: 02 ное 2011
, Автор:

Како да ја вратите изгубената мотивација на работното место?

Без разлика колку си ја сакате вашата работа, постојат периоди кога вашата мотивација паѓа на минимум. Се прашувате што да направите околу тоа?

Шолја за совршено кафе по своја мерка

Како го пиете вашето кафе? Со повеќе кафе, со помалку шеќер, со малку вода и многу млеко или со пола-пола? Без пена, со пена, со јака кафена боја или со млеко во кое има малку растворено кафе?
Датум: 02 ное 2011
, Автор:

Поплавената пустина во Бразил

Огромниот предел од околу 1.000 квадратни километри е пустина со ситен бел песок, во која има безброј прекрасни оази.

Нова земја (Terra Nova)

ТВ серија за потрагата по подобар живот во минатото откако иднината станала лошо време за живеење...
Датум: 02 ное 2011
, Автор:

Планинска палата во Канада

Таа се наоѓа во Алберта, Канада и е распослана на површина од 970 квадрати. Нејзината вредност моментално се проценува на 10,5 милиони американски долари.