Близнаци и близнаци – љубовна комбинација

Кога двајца близнаци се во врска, тоа е како вистински да се поврзале четворица луѓе.
Датум: 31 мај 2011
, Автор:

Храна која предизвикува надуеност

Внимавате на исхраната, вежбате во теретана, сакате да постигнете идеална телесна тежина... Не уништувајте го целиот ваш труд и напор, заборавајќи ги оние нешта кои за миг ќе предизвикаат надуеност во пределот на стомакот.

Движење во статични фотографии

Реј Демски избрал интересен начин да ја пренесе акцијата и авантурата на спортските случувања. Користејќи ја техниката фотографирање во низа, тој ни покажува поинаква перспектива на движењето...
Датум: 31 мај 2011
, Автор:

Како ќе ги препознаете креативните луѓе?

Постојано сме опкружени со нив, но тешко ги препознаваме. Некои ни се чудни, некои оригинални. Еве како да препознаете дали и кои луѓе во нашето опкружување се вистински креативци...

Преслатко детенце си игра со видра

Погледнете го ова преслатко детенце коешто само што проодело, како се трка со една морска видра во зоолошката градина во Сан Диего. Неверојатно!
Датум: 31 мај 2011
, Автор: