05 април 2011 | Кафе пауза

Јутјуб видеа со најмногу „dislikes“

Целата маса луѓе никогаш не може да биде комплетно задоволена, па затоа и се добиени следниве резултати...

10 начини да се справите со терсене свекрва

Никогаш немојте да си ги сфаќате при срце коментарите упатени кон вас од вашата свекрва. Некои свекрви никогаш не би се задоволиле со изборот на нивниот син на жената на неговиот живот.

Community (Заедница)

ТВ серија за пријателството, различностите и хуморот во секојдневниот студентски живот...
Датум: 05 апр 2011
, Автор:

Портрети на компири

Компирите и луѓето имаат многу заеднички нешта. Доаѓаме во различни форми, големини и нијанси.

Масичка за фудбал од 68.000 долари

Дали ги паметите забавните маси за играње фудбал, кои порано можеа да се најдат во секоја флиперница?