7 причини зошто не треба да комуницирате преку Фејсбук

Речениците разменети преку Фејсбук треба да бидат едноставни и кратки и воопшто, не смеете да дозволите онлајн комуникацијата да ви ја замени интерперсоналната.

Чоколаден шејк со кафе и банана

Совршена комбинација на состојки за слатко уживање

Превртено (Flipped)

Филм за тоа како работите можат да бидат сјајни на површина, а скапани во сржта (и обратно), за семејството и за детската невина љубов, која не е ни за грам помалку вредна од "возрасната"...

Пат околу светот преку 2000 фотографии

24 часа, 8 држави, 2000 фотографии - 1 неверојатно видео.

Гламурозен мебел со кристали од Сваровски

Овој златен мебел со сигурност ќе му се допадне на секој оној кој сака домот да му изгледа елитно и кралски.