16 февруари 2011 | Кафе пауза

На работ (Fringe)

Микс на случувања поврзани со паралелен универзум, морничави и необјаснети појави, кои се секојдневие на дивизијата Fringe...

5 трикови за паметење на вашите соништа

Соништата се начин на релаксирање и оставање на нашите умови да „заталкаат“ во некои далечни, недостижни светови, каде можеме во нефизичка смисла да разговараме со живи и неживи луѓе...

Хемијата во секојдневниот живот

Постојат многу хемиски реакции коишто се случуваат секојдневно околу нас, а ние не сме свесни за нив.

Ски-центар инспириран од ескимските иглоа

Секоја приватна „кабина“ има огромен брачен кревет, камин на дрва, галерија и комфорен мебел. Големиот прозорец на едната страна обезбедува длабок и релаксирачки поглед во долината.