02 јануари 2011 | Кафе пауза

Топ 5 содржини за изминатата недела (27.12-02.01)

Погледнете ја листата на најактуелните топ 5 постови од изминативе 7 дена.
Датум: 02 јан 2011
, Автор:

12 дена новогодишен секс

Еве 12 совети кои ќе го зачинат вашиот сексуален живот за време на новогодишните празници. Но запомнете, сите носиме по малку енергија од другите знаци во зодијакот, па секој од советиве може да има ефект и во вашиот случај.
Датум: 02 јан 2011
, Автор:

Дочекот на 2011 низ светот

Погледнете како се подготвуваше светот за да го прослави доаѓањето на новата 2011 година...

Нова година! Нови спомени! Вашето ново!

Ќе ја оставам типичната колумна за наредните наши средби. За нашите следни кафе паузи... Оваа Нова година, оваа нова 2011, ќе ја напишам вака... Кратко, но со полна искреност...
Датум: 02 јан 2011
, Автор: