26 ноември 2010 | Кафе пауза

Пијани гумени бонбони

За љубителите на гумени бонбони, ова е вистински деликатес.

Еколошкото училиште во Бали

Училишниот кампус се наоѓа во Бали и целосно е направен од бамбус и од традиционалните Балиски ѕидови од кал. Во него има училници, спортска сала, фудбалски терени, деловни простории, библиотека, кафулиња и интернат.
Датум: 26 ное 2010
, Автор:

Нека остане меѓу нас (Neka ostane među nama)

Филм за „неподносливата“ леснотија, но и за убавината на неверството, особено... кога не ти се случува тебе.
Датум: 26 ное 2010
, Автор:

Стрелец и овен – љубовна комбинација

Најдобриот аспект од љубовната комбинација стрелец–овен е нивниот огромен ентузијазам, непресушна енергија и нагон за авантуристички потфати.
Датум: 26 ное 2010
, Автор:

Реклами кои инспирираат

Дури и стариот календар, секои 28 години станува нов... Погледнете неколку инспиративни реклами кои ќе ве натераат да размислувате поинаку.