Како да ги употребите старите весници и списанија?

Прочитајте како да ги употребите старите весници и списанија (освен за авиончиња) кои веќе сте ги прочитале и ви фаќаат прашина и беспотребен простор.

Скорпија и водолија – љубовна комбинација

Со нејзиниот невообичаен, идеалистички и пред сè социјален поглед кон животот, водолијата е многу чуден избор за затворената и повлечена скорпија.
Датум: 19 ное 2010
, Автор:

Јади, моли се и уживај (Eat Pray Love)

Филм за себепронаоѓањето, за храброста да се направи промена, за потрагата по мир и задоволство, за среќата, прво сам со себе, а потоа со другите...
Датум: 19 ное 2010
, Автор:

Потрошувачката кошничка на луѓето низ светот

Во книгата „Hungry Planet“, Питер Мензел и Феит Далуисио презентираат интересна студија направена низ фотографии, во која фамилии од различни држави прикажуваат што имаат на својата трпеза во текот на една седмица.
Датум: 19 ное 2010
, Автор:

Хотел Seven, Париз

Алиса во земјата на чудата, агент 007, Marie Antoinette и уште други дваесет и пет тематски апартмани го красат хотелот „Seven“ во Париз.