Вистината за девојките кои го „мразат“ светот: Тие само љубат поинаку!

Сигурно познавате девојка која е постојано намуртена и лошо расположена. Дали некогаш сте помислиле дека нејзиниот надворешен изглед лаже? Овие девојки само се изразуваат на поинаков начин, а од некоја причина луѓето ги доживуваат како „мрачни“. Тие не трошат енергија и време на безначајни емоции или љубовни изјави. Тие не им дозволуваат на емоциите да ги надвладеат. Девојките кои ги „мразат“ сите не мразат никого, но повеќето луѓе мислат дека е така. Тие не прифаќаат површни работи и љубовниот живот не им е воопшто лесен.

Вистината за девојките кои го „мразат“ светот: Тие само љубат поинаку!

Овие девојки знаат колку ужасни можат да бидат луѓето и сакаат да се заштитат. Нема да му дозволат никому да ги лаже и прегазува. Но, време е да ја дознаете вистината за овие девојки. Тие не ги мразат сите, туку љубат поинаку. Иако нивната љубов е различна, вреди да се борите за неа. Прочитајте ги неколкуте вистини за девојките кои го „мразат“ светот…

Нема да ги толерираат вашите глупости

Нема да успеете да ги прегазите. Тие не се кукли што можете да ги ставите на излог и потоа да ги заборавите. Тие се луѓето кои по ниедна цена нема да ви дозволат да ги искористувате!

Постојано се сомневаат во другите

Тие се сомневаат во сѐ што ќе кажете или направите. Без разлика дали сте изградила меѓусебна доверба, нивниот сомнеж секогаш ќе биде присутен. Тоа е дел од нивната природа и или прифатете ги такви или продолжете понатаму.

Ќе го извлечат најдоброто од вас

Тие ќе ви помогнат во сите аспекти од вашиот живот. Ќе успеат да го извлечат максимумот од вас. Но, ако помислите дека ќе можете да ја злоупотребите нивната добрина, веднаш заборавете на таа идеја, бидејќи тие ќе ви покажат каде ви е местото.

Ќе ви помогнат да останете приземни

Тие ќе ви помогнат да си го избистрите умот и да воспоставите рамнотежа помеѓу духот и телото. Никогаш нема да бидете загрижени за вашата иднина кога ќе бидете покрај нив. Сѐ ќе ви биде кристално јасно!

Не ги толерираат „невините“ караници и кавги

На овие девојки не им се допаѓаат лажните караници кога луѓето се обидуваат да бидат слатки, но всушност се многу здодевни. Ако ви треба таков однос, веднаш можете да продолжите понатаму и да го побарате тоа на друго место. Овие девојки не сакаат да си имаат работа со деца и незрели луѓе.

Прочитајте ги и 12-те вистини за „добрите девојки“.

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар