Почувствувајте ги брановите на вашиот нов сноуборд оваа сезона

Почувствувајте ги брановите на вашиот нов сноуборд оваа сезона

Contract SnowboardsБрановите се кул, сурферите го знаат тоа. Зошто тогаш да не ја чувствувате магијата на брановите дури и во зима? – Па и не морате. Сноубордите од Контракт се развиени со уникатна технологија која брановите ги остава на самите даски, и тоа во 3Д.(1) Почувствувајте ги брановите на вашиот нов сноуборд оваа сезона(2) Почувствувајте ги брановите на вашиот нов сноуборд оваа сезонаТехнологијата 3D SNAKE TRANSITION со која се карактеризираат овие сноуборди дава уникатна комбинација од мека еластичност и неверојатна свитливост, додека истовремено на бордерот му овозможува максимална изведба во секакви услови, невидена стабилност, подобра контрола, неограничена брзина и многу забава.(3) Почувствувајте ги брановите на вашиот нов сноуборд оваа сезона(8) Почувствувајте ги брановите на вашиот нов сноуборд оваа сезонаНема подобар материјал за изработка на сноуборди од дрвото. Со своите хармонични својства: цврстината, еластичноста, лесноста и отпорноста на вибрации, дрвото е незаменлив материјал за основата на сноубордот. Даските од Контракт се производ од рачна изработка во која се користи исклучиво дрвото. Нивниот надворешен дизајн пак, ја дополнува внатрешната беспрекорност. Ова се даски со кои ќе се покажувате пред луѓето, даски заради кои ќе ве загледуваат, за фраери и фраерки кои се спремни смело да ù покажат што знаат на овогодишната снежна покривка.
(4) Почувствувајте ги брановите на вашиот нов сноуборд оваа сезона(7) Почувствувајте ги брановите на вашиот нов сноуборд оваа сезонаКонтракт не е само уште една компанија за производство на сноуборди, не е настаната од група директори кои само сакаат да си ги полнат џебовите.
.

„Ние го сакаме мирисот на зимата и свежиот планински воздух, не мирисот на парите.“

Опремата се произведува во Полска од страна на искусни стручњаци кои внесуваат дел од својата душа во секое парче. Иако млада компанија основана во 2009, луѓето кои се дел од неа имаат 15-годишно искуство како бордери, инженери и мајстори.
(5) Почувствувајте ги брановите на вашиот нов сноуборд оваа сезона(6) Почувствувајте ги брановите на вашиот нов сноуборд оваа сезонаДоколку се загреавте за претстојната сезона, ќе ве израдува веста дека сноуборд од Контракт можете да возите и вие. Од јануари, 2011, Контракт-сноубордите доаѓаат и во Македонија. Цените се движат 310-499 евра, а оваа година ќе се продаваат промотивно со попуст од 20%. За да се подновите со време, контактирајте ги дилерите за нашата земја.

Бонус… ако имате малку време.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар