Навиткајте ја косата на необичен начин: Оваа девојка ви покажува како да го направите тоа!

Денес на Интернет сѐ повеќе може да се најдат туторијали кои ни покажуваат различни начини за разубавување. Покрај едноставните трикови и постапки, постојат и креативни луѓе кои на необичен начин покажуваат како да се разубавите. Овој пат, Бани Мејер на Јутјуб поставува видео преку коешто покажува како да ја навиткате косата со помош на Читос. Бидејќи кај нас поретко може да се најде токму овој вид Читос, слободно можете да ја испробате постапката и со смоки. Погледнете ги упатствата.

Најпрво поделете ја косата во прамени и потоа замотајте ги околу парчињата Читос

Навиткајте ја косата на необичен начин: Оваа девојка ви покажува како да го направите тоа!

Навиткајте ја косата на необичен начин: Оваа девојка ви покажува како да го направите тоа!

Во зависност од должината на косата, ќе ви бидат потребни повеќе пакетчиња

Навиткајте ја косата на необичен начин: Оваа девојка ви покажува како да го направите тоа!

Ќе бидете изненадени од резултатот што ќе го забележите

Навиткајте ја косата на необичен начин: Оваа девојка ви покажува како да го направите тоа!

Ќе имате прекрасни локни, со само еден мал недостаток – тие ќе имаат необичен мирис

Навиткајте ја косата на необичен начин: Оваа девојка ви покажува како да го направите тоа!

Сепак, вреди да се обидете

Навиткајте ја косата на необичен начин: Оваа девојка ви покажува како да го направите тоа!

Бидејќи знаеме дека е тешко да се постигнат совршени локни, ова е одличен начин да го сторите тоа. Погледнете го видеото за подетални инструкции и обидете се и самите.

Интересно, зар не?

За авторот
Економист во изградба, а страстен обожавател на пишаниот збор уште откако знае за себе. Смета дека животот без домашно милениче не изгледа комплетен, а кафето со многу шеќер го смета за едно најубавите утрински задоволства.

Поврзани содржини

Остави коментар