Искрени признанија: 6 момчиња откриваат што направиле за да ја одведат девојката во кревет

Понекогаш на момчињата им е потребно повеќе напор за да ја одведат девојката во кревет, но во некои ситуации тоа изгледа прилично лесно. Во продолжение погледнете ги изјавите на овие шест момчиња кои покажуваат на каков начин го направиле тоа.

Искрени признанија: 6 момчиња откриваат што направиле за да ја одведат девојката во кревет

„Ѝ реков дека има убави панталони и почнав да ја прашувам за облеката. Преминавме на пиво и потоа продолживме да нарачуваме пијалаци. Веднаш штом ги соблеков чевлите, таа веќе беше спремна.“ – Марк, 38 години

„Продолжив да ја прашувам за нејзиното семејство. Бев навистина заинтересиран и не мислев дека сум ‘добро момче’. Таа рече дека не ѝ е вообичаено момчињата да ја прашуваат лични работи како ова, па сакаше да ми се заблагодари. Додека го правеше ова, таа си ја откопчуваше нејзината кошула.“ – Крис, 26 години

„Не требаше да зборувам многу. Сето тоа беше во моите раце. Бевме на венчавка и почнавме да танцуваме заедно, потоа кога седнавме да се напиеме вода, моите прсти и нејзините бедра почнуваа да стануваат пријатели. Останатото е историја.“ – Џејк, 29 години

Искрени признанија: 6 момчиња откриваат што направиле за да ја одведат девојката во кревет

„Ја сретнав неколку пати на работа. Девојките живеат во фантазија, тие се визуелни, ги сакаат работите што ги гледате во филмовите. Не беше тешко да се игра улога на момче кое не знае како да го користи фотокопирот.“ – Грифин, 27 години

„Седевме во кафуле зборувајќи со часови за Војна на ѕвездите. Не бев многу популарен на факултетот, а и таа исто така. Подоцна таа ноќ ѝ ги покажав моите постери и други колекции на списанија и работи, па токму тоа доведе и до секс.“ – Вилијам, 26 години

„Играв на картата лошо момче. Се однесував незаинтересирано, што направи таа повеќе да се заинтересира. Гледајќи наназад сега, тоа беше детски потег, но бев на факултет и сега таа е среќно омажена, па не се чувствувам толку лошо. Јас и моите пријатели излеговме и ја запознавме неа и нејзините пријателки. Јас всушност бев заинтересиран за нејзината најдобра пријателка, но пет минути подоцна таа дојде горе по мене.“ – Дилан, 30 години

За авторот
Економист во изградба, а страстен обожавател на пишаниот збор уште откако знае за себе. Смета дека животот без домашно милениче не изгледа комплетен, а кафето со многу шеќер го смета за едно најубавите утрински задоволства.

Поврзани содржини

Остави коментар