Зимска љубовна приказна: Мачка се вљубила во нејзината греалка

Зимата ни донесе ниски температури и студено време. Сите се обидуваме да се стоплиме што е можно повеќе, па затоа одбегнуваме да излегуваме надвор. Иако кај нас ситуацијата не е толку страшна, во Токио заврна силен снег и температурите драстично се спуштија под нулата. Во Јапонија е толку ладно моментално што мачката Бусао само сака да се стопли што е можно повеќе.

Зимска љубовна приказна: Мачка се вљубила во нејзината греалка

Зимска љубовна приказна: Мачка се вљубила во нејзината греалка

Бусао е навистина вљубена во нејзината греалка! Таа е нејзиниот божествен извор на живот, но сигурни сме дека изгубила неколку влакна од мустаќите кога се доближила преблизу до сонцето.

Зимска љубовна приказна: Мачка се вљубила во нејзината греалка

Зимска љубовна приказна: Мачка се вљубила во нејзината греалка

Продолжете на следната страница за останатите фотографии…

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар