Животни кои ќе ве насмеат додека јадат

Логично е да се согласиме дека мора да јадеме за да преживееме и дека живеењето за да јадеме може да биде нездраво. Но, погледнете ги овие слатки животни како уживаат во храната! Од зајаците што јадат јагоди (еве од каде се инспирирале Монти Пајтон), до повеќето животни кои се насладуваат од лубеница, освен видрата која очигледно не ужива во слаткиот вкус, се работи за зоолошки раскош од убавина.

Галерија од животни кои ќе ве насмеат додека јадат

Имајќи го тоа на ум, исхраната на животните не е лесна како што изгледа. Од екстремно небулозните правила за мачките и лактозата, до фактот дека кучињата не би требало да јадат чоколади, убаво е најпрво да проверете на интернет дали вервериците смеат да јадат салата од макарони. Во меѓувреме, погледнете како овие слатки животни уживаат во своите оброци.

Понекогаш ви треба само хрчак под ќебе кој грицка морков.

Галерија од животни кои ќе ве насмеат додека јадат

Слатко кученце е вљубено во своето парче пица!

Галерија од животни кои ќе ве насмеат додека јадат

Мњам, мњам, мњам…

Галерија од животни кои ќе ве насмеат додека јадат

За авторот
Инженер под влијание на силни филмски маси. Далеку од реалноста, блиску до паметот. Иако крајот на филмот Живот го знаеме сите, сепак убаво е да уживаме додека трае.

Поврзани содржини

Остави коментар