Запознајте ја мачката Роузи и нејзините тројца најдобри пријатели кои се кучиња

Пред нешто повеќе од шест месеци, никој не бил сигурен дека мачето Роузи ќе преживее. Но, благодарение на хаската Лило, која го чувала и се грижела за него како за нејзино дете, Роузи успеала магично да заздрави. Денес таа е уште еден среќен член на семејството.

Мачката Рози и нејзините тројца хаски пријатели

Овие фотографии ни покажуваат дека не само што Роузи совршено се вклопува во семејството, туку таа веќе си нашла и тројца најдобри другари. И на кој му е гајле што тие се кучиња!

За авторот
Инженер под влијание на силни филмски маси. Далеку од реалноста, блиску до паметот. Иако крајот на филмот Живот го знаеме сите, сепак убаво е да уживаме додека трае.

Поврзани содржини

Остави коментар