Студент по медицина се заглавил во лифт и докажал дека докторите имаат одлична смисла за хумор

Студент по медицина се заглавил во лифт и докажал дека докторите имаат одлична смисла за хумор

Ден 1, 33-та минута: Го цртам сончевиот и месечевиот циклус за да знам која дата е

Студент по медицина се заглавил во лифт и докажал дека докторите имаат одлична смисла за хумор

Ден 1, 37-ма минута: Брадата веќе ми порасна откако се заглавив

Студент по медицина се заглавил во лифт и докажал дека докторите имаат одлична смисла за хумор

Ден 1, 41-ва минута: Јасно ми е Вилсон! Имаш подобра брада од мене. Носи се, Вилсон!

Студент по медицина се заглавил во лифт и докажал дека докторите имаат одлична смисла за хумор

Ден 1, 43-та минута: Одлучив да го изедам Вилсон

Студент по медицина се заглавил во лифт и докажал дека докторите имаат одлична смисла за хумор

Ден 1, 50-та минута: Ја дизајнирав оваа капа од мојот мантил за да се изборам со неподносливите изгореници од флуоресцентните светла

Студент по медицина се заглавил во лифт и докажал дека докторите имаат одлична смисла за хумор

Ден 1, 60-та минута: СПАСЕН СУМ! Сега морам повторно да се интегрирам во општеството. Но, толку долго време немав никаков човечки контакт. Дали некогаш ќе се сетам како да зборувам? Како да љубам?

Доколку успеавме да ве насмееме, прочитајте ги и следниве 10 урнебесни цитати кои докажуваат дека кралското семејство има одлична смисла за хумор.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар