Дали можете да ја најдете пандата на сите овие слики?

Во последно време скриените панди постојано се наоѓаат во невообичаено друштво, како дел од интересни загатки кои се шират на Интернет. Веќе ги загубивме во армија од снешковци и помеѓу група „металци“, па дури беа и заедно со омилените ликови од „Војна на Ѕвездите“ или изгубени помеѓу случајна група луѓе. Некои од вас го прифатија предизвикот и ги пронајдоа пандите, но некои сѐ уште немале можност за тоа. Па, дали ќе успеете да ги пронајдете тука?

1. Каде е пандата?

(0)-site-zagatki-pronajdi-ja-pandata-na-edno-mesto-kafepauza.mk2. Панда во друштво на „металци“

(1)-site-zagatki-pronajdi-ja-pandata-na-edno-mesto-kafepauza.mk3. Панда помеѓу голема толпа луѓе

(2)-site-zagatki-pronajdi-ja-pandata-na-edno-mesto-kafepauza.mk4. Војна на Ѕвездите, специјален гостин – панда

(3)-site-zagatki-pronajdi-ja-pandata-na-edno-mesto-kafepauza.mk5. Празнична едиција

(7)-site-zagatki-pronajdi-ja-pandata-na-edno-mesto-kafepauza.mk6. Панда на политички самит

(4)-site-zagatki-pronajdi-ja-pandata-na-edno-mesto-kafepauza.mk

7. Верувате ли во панда помеѓу кардинали?

(5)-site-zagatki-pronajdi-ja-pandata-na-edno-mesto-kafepauza.mk8. Кучешка едиција

(6)-site-zagatki-pronajdi-ja-pandata-na-edno-mesto-kafepauza.mk9. До таблетите е или овде навистина има панда?

(8)-site-zagatki-pronajdi-ja-pandata-na-edno-mesto-kafepauza.mk

За авторот
Инженер под влијание на силни филмски маси. Далеку од реалноста, блиску до паметот. Иако крајот на филмот Живот го знаеме сите, сепак убаво е да уживаме додека трае.

Поврзани содржини

Остави коментар