Што помислуваат девојките кога ќе го здогледаат својот бивш?

Неизбежно е! Мораме барем еден ден после раскинувањето да го видиме момчето кое ни го скршило срцето. Најверојатно тој ден ќе ни остане во сеќавање сè додека не го избришеме него од срцето. Секако треба да му покажеме дека феноменално изгледаме, дека сме рамнодушни спрема него, кул и едноставно совршени!

1. Како изгледам?

1-shto-pomisluvaat-devojkite-koga-kje-go-zdogledaat-svojot-bivsh-www.kafepauza.mk_

2. Однесувај се природно и воопшто не му давај до знаење дека не ти е сеедно. Биди опуштена!

2-shto-pomisluvaat-devojkite-koga-kje-go-zdogledaat-svojot-bivsh-www.kafepauza.mk_

3. Тргнал во теретана и ја избричил брадата? Сигурно има девојка.

3-shto-pomisluvaat-devojkite-koga-kje-go-zdogledaat-svojot-bivsh-www.kafepauza.mk_

4. Како е мајка ти? Татко ти? Баба ти? Сестра ти? Кучето? Комшијата?

4-shto-pomisluvaat-devojkite-koga-kje-go-zdogledaat-svojot-bivsh-www.kafepauza.mk_

5. Дали ја носи кошулата што јас му ја подарив?

5-shto-pomisluvaat-devojkite-koga-kje-go-zdogledaat-svojot-bivsh-www.kafepauza.mk_

6. Се гледа ли со некого?

6-shto-pomisluvaat-devojkite-koga-kje-go-zdogledaat-svojot-bivsh-www.kafepauza.mk_

7. Сега може да му се одмаздам, баш онака како што планирав.

7-shto-pomisluvaat-devojkite-koga-kje-go-zdogledaat-svojot-bivsh-www.kafepauza.mk_

8. Што кажа тој? Ах, сега ми е јасно зошто раскинавме.

8-shto-pomisluvaat-devojkite-koga-kje-go-zdogledaat-svojot-bivsh-www.kafepauza.mk_

9. Му посакувам сè најдобро во иднина. Што воопшто видов во него?

9-shto-pomisluvaat-devojkite-koga-kje-go-zdogledaat-svojot-bivsh-www.kafepauza.mk_

10. Можеби му беше драго што ме виде

10-shto-pomisluvaat-devojkite-koga-kje-go-zdogledaat-svojot-bivsh-www.kafepauza.mk_

За авторот
Комуникативна, весела, оптимистички настроена. Обожава книги, музика, филм и приказни кои инспирираат. Сака да пие кафе, па макар и сама. Верува во себе и во своите можности, бидејќи кој не се обидел - не успеал!

Поврзани содржини

Остави коментар